NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels
 NaNa Beauté - Gelnagels

Uw handen en nagels verdienen het beste! Neem contact op.

Gellak voor stevige natuurlijke nagels
Pak uit met uw verzorgde natuurlijke nagels

Hebt u van nature stevige nagels en wilt u deze graag extra in de verf zetten? Dan kunt u bij NaNa Beauté gellak in Kruibeke laten aanbrengen. Dit kan op de nagels van zowel uw handen als voeten.

Gellak laten aanbrengen

Gellak zorgt ervoor dat uw eigen nagels steviger worden. Het is sterker dan de gewone nagellak die u thuis opdoet, blijft veel langer zitten en brokkelt niet af. Na een 2- à 3-tal weken is het wel aangeraden om de lak bij te werken of helemaal te verwijderen. Dit gebeurt het best in een nagelstudio zodat u uw nagels niet beschadigt.

Nailart en manicure als extra verwenning

In onze nagelstudio gebruiken we gellak van het kwaliteitsmerk VASCO. U hebt de keuze uit heel wat kleuren en kunt uw nagels ook afwerken met nailart. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden. Wilt u zichzelf tijdens uw bezoek wat extra laten verwennen? Gun uw handen dan ook een ontspannende manicure.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor uw klein verwenmoment bij NaNa Beauté in Kruibeke. Dit kan telefonisch, via mail of Facebook. Neem zeker ook contact op indien u nog vragen hebt.

Polderstraat 74 9150 Kruibeke - - 03 500 96 9703 500 96 97 - BTW BE 0735.416.584